onsdag 5. november 2014

Pytt i fløtepanne

Til middag i dag hadde vi tenkt til å lage noe enkelt med tanke at vi skulle på jobb denne natten. Så det ble en form for pytt i panne :) Her var det bare å ha en viss peiling på hva man ville ha i og så ta med litt ekstra av det man fann i kjøleskapet.

Dette brukte vi:
- Blomkål
- Pølse
- Bacon
- Purre
- Løk
- Potet
- Sjampinjong
- Matfløte
- Margaring



1. Vi bestemte oss for å koke potetene på forhånd slik at det gikk litt for når vi skulle lage middagen. Så er det bare å dele opp alt i passe terninger og purren i ringer.




















2. Hadde godt med margaring oppi en panne, så stekte vi bacon og løk sammen først, løken stekte vi til den ble blank før vi hadde tilsatte poteter.

3. Lot dette surre litt før sjampinjongene kom oppi, stek dette litt slik at soppen ikke blir så seig. Deretter tilsatte vi purre og blomkål. Ikke mange minuttene senere hadde vi i fløte som fikk koke inn i blandingen. Blomkål og fløte passe utrolig godt sammen :)



Dette er en rett som lett kan gratineres, men det fikk vi ikke tid til pga. jobb. Da ville vi tatt på ost og satt den i ovnen en 20 minutter :)

Enkelt, men utrolig godt!

Bon Appétit!

Hildegunn & Joachim



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar