Du trenger:
- spaghetti
- hvitløkssaus
- melk
- rømme
- feta ost
- spinat
- spekemat
- olivenolje
- salt
1. Kok spaghettien som anvist på pakken, husk å ha litt olivenolje og salt i vannet.
2. Vask og riv litt spinat.
3. Ta noen skiver med spekemat og skjær dem opp, stek dem så i en panne med smør.
4. Sil spaghettien og ha den tilbake i gryten.
5. Tilsett saus, spinat og spekemat og rør godt rundt. Du bruker så mye saus som du vil, men den skal legge seg på all spaghettien. Så blander du det litt ut med ett par ss rømme og ett par dl melk. Da får du ikke en såååå sterk hvitløksmak.
6. Ha retten på en tallerken og strø over litt feta ost.
Bon apétitt :)
Hildegunn & Joachim
Hei Hildegunn!
SvarSlettAkkurat nå har vi en konkurranse på gang hvor man kan vinne gavekort hos Room21, som har masse kjekt kjøkkenutstyr til matlagingen. Kanskje dette er noe for deg?
http://www.svenngaarden.com/2015/04/konkurranse-vinn-gavekort-pa-1000-hos.html