(3-4 porsjoner)
Du trenger:
- En god neve spaghetti
- 400 gram kjøttdeig
- Hakkede tomater
- Tomatpurré
- 1/2 løk
- Olivenolje
- Margarin
- Salt
- Oregano
- Paprikapulver
- Pepper
- Sukker
- Spisskummen
1. Først fyller du en middels stor panne godt med vann, litt olivenolje og en liten dose salt. Sett den på komfyren og vent på at den skal koke opp.
2. Mens du venter på at vannet skal koke opp, lager du spaghetti-sausen. Ta 2 ts tomatpurré og litt lunket vann som du rister sammen, jeg bruker en tom tacosaus-krukke til denne jobben, kjekt å ha! Rist godt og hell over i ett litermål. Gjerne ha litt mer vann i krukken og rist ut resten som ligger igjen der. Gjør ikke noe om det blir litt vann i, jeg tilsetter gjerne litt ekstra på slutten uansett. Hell over en boks hakkede tomater, tilsett krydder! En god klype salt, en liten klype pepper, 1 ss paprikapulver, 1 ss sukker, 1/2 ss oregano og ett lite kakk med spisskummen. Bland sammen godt og smak til.
Litt rot må man forvente :) |
4. Tilsett sausen i kjøttet og la den koke inn på middels varme i ca 5 minutter. Tilsett litt ekstra vann om du mener den blir for tykk.
Nå skal alt være ferdig, server spaghetti i skål med sausen over og ett lite dryss oregano!
Bon appétit!
Hildegunn & Joachim
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar